Μία πολύ ξεχωριστή γυμναστική για όσους θέλουν να μάθουν τα βασικά του surf, αλλά δεν έχουν πάντα τον χρόνο για να πάνε στην παραλία ή δεν ζουν κοντά σε παραλιακή περιοχή.

Το Surfset μετράει κάτι χιλιάδες fans στο εξωτερικό. Είναι ένα πρωτοποριακό όργανο γυμναστικής που προσομοιώνει την κίνηση του surf πάνω σε μία τεχνολογική σύγχρονη σανίδα. Η σανίδα αυτή κινείται με το κέντρο βάρους του κάθε ατόμου που το χρησιμοποιεί, από τους πολύ αρχάριους, μέχρι και τους πιο προχωρημένους.

Με το Surfset ενεργοποιούνται μυϊκές ομάδες που δεν είναι εφικτό να ενεργοποιηθούν στον ίδιο βαθμό στο στατικό περιβάλλον (ασκήσεις εδάφους).

Οι ασκήσεις που πραγματοποιούνται πάνω στο Surfset είναι ειδικές στο να ενισχύουν την ισορροπία, τη σταθερότητα, τη δύναμη, την ευκινησία και την αντοχή. Περιλαμβάνει αερόβιες, αλλά και αναερόβιες ασκήσεις, ισομετρικές ασκήσεις και ασκήσεις ενδυνάμωσης για τα πόδια αλλά και για το κέντρο (core).

Με το Surfset, μπορεί κανείς να γυμνάσει το σώμα του πρωτότυπα και δημιουργικά.

Get on board!! Lifestyle fitness. Surfset Greece.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
Απλό…«Μόλις ξεκίνησα μαθήματα surfing μήνες πριν το καλοκαίρι!»

*Το Surfset Fitness είναι μάθημα 1 έως 2 maximum ατόμων (semi-personal) και πραγματοποιείται μόνο κατόπιν ραντεβού. Ρωτήστε μας.